Моят to-watch лист #1

Здравейте! Днес е последният ден от юли и август месец ще почука на вратата ни. Толкова бързо минава ваканцията, искам времето да спре. Лятото прекарах доста време в гледане на сериали. Сигурно сте забелязали от засилената активност в страницата ми. Затова реших да направя пост с моя to-watch лист. Нямам търпение да изгледам всеки един от тези сериали, междувременно си добавям нови и нови. Ще разделя публикацията на няколко части, защото ще стане прекалено дълго.


1. 11.22.63 – 11.22.63
Година: 2016-2016
Сезони: 1
Жанр: Драма, Научна фантастика.
Базиран върху роман на Стивън Кинг за Джейк Епинг, пътешественик във времето, който се опитва да предотврати убийството на президента Дж.Ф.К, което е извършено на 22 ноември, 1963 година.


2. American Horror Story – Зловеща семейна история
Година: 2011 –
Сезони: 7
Жанр: Ужаси
Това е американски сериал на ужасите. Структуриран е като антология – всеки сезон разказва отделна история.


3. Atypical - Нетипичен
Година: 2017 –
Сезони: 1
Жанр:  Комедия, Драма.
Сам, 18 годишно момче в аутистичния спектър решава, че е време да си намери приятелка – пътуване, което поставя майката на Сам на път, който променя живота и, докато синът и търси повече независимост.


4. Bates Motel – Мотел Бейтс
Година: 2013 – 2017
Сезони: 5
Жанр: Драма, Ужаси, Мистерия
‘’Мотел Бейтс’’ проследява ранните години на Норман, докато майка му Норма е жива, двамата живеят в изоставения си мотел и развиват нерационална и ненормална връзка един с друг.


5. Big Little Lies – Големите малки лъжи
Година: 2017 – 2017
Сезони: 1
Жанр: Комедия, Драма
Драматичният сериал с елементи на черна комедия разказва за три майки на деца от началното училище, чиито животи се обръщат с главата надолу след едно убийство в града, в който живеят.


6. Blindspot – Мъртва точка
Година: 2015 –
Сезони: 3
Жанр: Екшън, Крайм драма
Историята се завърта около красива татуирана жена, намерена гола и безпаметна насред Таймс Скуеър, Ню Йорк. Една от татуировките и сочи към агент Кърт Уелър от ФБР. Той и колегите му бързо разбират, че татуировките разкриват заплетен престъпен пъзел, който е свързан и със самоличността на мистериозното момиче.

7. Call the Midwife – Обадете се на акушерката
Година: 2012 –
Сезони: 6
Жанр: Драма
Накратко това е един исторически сериал, който се развива в 50-те години на миналия век и се разказва за акушерки. ( логично )


8. Casual – Небрежно
Година: 2015 –
Сезони: 3
Жанр: Комедия
Комедиен сериал, който се разказва за брат и новооткритата му сестра, които живеят под един покрив отново. Заедно те се препитават взаимно в лудия свят на запознаствата.

9. Chef’s Table – Масата на готвача
Година: 2015 –
Сезони: 3
Жанр: Документален
‘’Масата на готвача’’ влиза в живота и кухнята на шестима от най-известните международни готвачи по света. Всеки епизод се фокусира един готвач и уникалния им поглед към живота, талантите и страстта им под кулинарното небе.


10. Chicago Fire – Пожарникарите от Чикаго
Година: 2012 –
Сезони: 6
Жанр: Екшън, Драма.
‘’Пожарникарите от Чикаго’’ е драма за хора, които са избрали една от най-опасните, но и доблестни професии. Въпреки постоянното напрежение и риска, на които се излагат ежедневно, пожарникарите първи се впускат в опасности.

Надявам се този пост да ви е харесал и ако случайно не сте гледали някой от тези сериали да го добавите и във вашия списък! Скоро ще се върна със следващата публикация. До скоро!

*Снимките са направени от мен* 


-Мари.

You May Also Like

2 коментара

  1. Много интересни сериала си подбрала, определено ми даде и няколко обещаващи идеи. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, Пам! Мисля следващата седмица да кача другата порция сериали. ❤

      Изтриване