Моят to-watch лист #3


Здравейте! Вече сме началото на юли и официално сме в лятна ваканция. Вдъхновението малко по малко ме връхлита, а аз не мога да бъда по-щастлива! Вчера писах доста с Мила ( едно момиче, с което си станахме доста близки покрай блога и Инстаграм * благодаря социални мрежи!!! * ) и ме надъха доста да пиша. Разказа ми за своя опит с вдъхновението, а аз слушах в захлас. Най-накрая реших да продължа с постовете от поредици, които съм започнала тук. Една от тях е моят to-watch лист. Без излишни приказки нека ви покажа следващата порция сериали.


1.Dark – Тъмнина
Година: 2017 –
Сезони: 1
Жанр: Драма, Мистерия, Научна фантастика
‘’Тъмнина’’ е немски драматичен сериал, чиято премиера е по Netflix. Сериала разказва за изчезнало дете, което поставя четири семейства на неистов лов за отговори. Търсенето на виновник открива греховете и тайните на малкия град.


2.Orange is the new black – Оранжевото е новото черно
Година: 2013 –
Сезони: 6
Жанр: Комедия, Драма
Пайпър Чапман е осъдена на 15 месеца затвор, защото преди десет години е помогнала за пренасянето на пари на наркотрафиканти. Всеки епизод на сериала проследява живота на една от затворничките, настоящето е преплетено с ретроспекции, от които става ясно как и защо дамите са се озовали в затвора.


3.Sense 8 – Осмо чувство
Година: 2015 – 2018
Сезони: 2
Жанр: Драма, Научна фантастика, Трилър
Един изстрел, една смърт, един момент във времето, който невъзвратимо свързва осем ума в различни части на света, свързвайки животите им един с друг, разкривайки тайните им и поставяйки ги в смъртоносна опасност. Обикновени хора изведнъж са се преродили като нещо различно.


4.Sherlock – Шерлок
Година: 2010 –
Сезони: 4
Жанр: Криминална драма
Докато Шерлок чака посмъртния план на Мориарти да се разгърне, вниманието на находчивия детектив е заето с интригуващ криминален случай, който ще се окаже по-рискован от очакваното. Появява се нещо опасно, скрито дълбоко в миналото на Мери Уотсън.


5.Speechless – Безмълвен
Година: 2016 –
Сезони: 2
Жанр: Комедия
Мая Димео е майка с мисия, която се бори с реални и въображаеми неправди и е готова на всичко за своето семейство, включително и за най-големия си син Джей Джей, страдащ от церебрална парализа.


6.The 100 – Стоте
Година: 2014 -
Сезони: 5
Жанр: Драма, Научна фантастика, Екшън
97 години преди събитията в сериала, ядрен армагедон унищожава цивилизацията на Земята. Единствените оцелели са 400-те жители на 12 международни космически станции, които са в орбита по време на разрушението. Три поколения са родени в космоса, количеството на оцелелите вече е 4000 и ресурсите на Арката ( съединените 12 станции ) се изчерпват. 100 непълнолетни затворника са изпратени тайно в изгнание на Земята, за да тестват дали тя става за обитаване. За първи път от близо век човешки крак стъпва на Земята.


7. The Path – Пътят
Година: 2016 - 2018
Сезони: 3
Жанр: Драма
Мъж на име Еди Лейн, който е издигнал семейството си в проблемен култ ( или секта ), наречен ‘’Майеризъм’’, страда от криза на вярата, когато е ударен със свръхестествени видения, които предсказват различен път за живота му.

Надявам се този пост да ви е харесал и ако не сте гледали и вие някои от тези сериали, сега е момента! Надявам се скоро да пусна и следващата ( може би последна ) част от поредицата. Ще очаквам вашите коментари!

*Снимките са направени от мен*

Благодаря ви, че ме четете!
-Мари.

You May Also Like

2 коментара