Моят to-watch лист #2

Здравейте! Вчера беше последният ден от септември ( любимия ми месец свърши.. ) и октомври месец почука на вратата ни. Спомням си как първият пост от тази поредица го написах края на юли, началото на август * ако не знаете за кой пост става въпрос, ще го оставя тук * . Училището започна, както и натоварения ни график. Входно, след входно..нямам търпение да приключат вече. Есента дойде, което означава нови сериали, филми и гушкане в завивките, заедно с чаша кафе с мляко. Реших да пусна следващата порция сериали от моя to-watch лист. Междувременно скоро ще пусна нов пост относно моя най-любим сериал на всички времена! Нека преминаваме нататък без излишни приказки.



1.Breaking Bad – В обувките на Сатаната
Година: 2008 – 2013
Сезони: 5
Жанр: Драма

Сериала разказва историята на Уолтър Уайт, учител по химия, борещ се с поставената му в началото на сериала диагноза – рак на белите дробове. В желанието си да подсигури финансово бъдеще на своето семейство той започва живот на престъпник, произвеждащ и пласиращ метамфетамин, заедно с един от неговите бивши ученици Джеси Пинкман.


2.Girlboss – Шефката
Година: 2017 – 2017
Сезони: 1
Жанр: Комедия

София открива страстта си към модата, ставайки малко вероятно бизнесмен в този процес. Така като бизнесът и расте, обаче, тя трябва да се научи да се справя с живота като свой шеф. Този сериал е базиран на истинска история.


3.Grimm – Досиетата Грим
Година:  2011 – 2017
Сезони: 6
Жанр: Екшън, Драма, Фентъзи

Разследващият полицай Никълъс Буркхарт от отдел убийства, работи в участък  в Портланд, Орегон. Той води съвсем нормален живот заедно с приятелката си – Джулиет Силвъртън. Но внезапната поява на леля му – Мари Кеслар преобръща целият му спокоен живот. Той научава, че принадлежи към група защитници, по-известни като Гримове, които са натоварени с нелеката задача да поддържат равновесието между хората и митичните същества, известни като Весени, които обитават света.


4.How to get away with Murder – Как да ни се размине убийство
Година: 2014 -
Сезони: 4
Жанр: Драма, Мистерия, Криминален

Студентите на блестящия защитник на престъпността и професор Аналийз Кийтинг се оказват вплетени в заговор за убийство, който обещава да промени хода на кариерата им и в крайна сметка живота им.


5.Jane the virgin – Непорочната Джейн
Година: 2014 -
Сезони: 4
Жанр: Комедия, Драма
Джейн е родена от майка тийнейджърка, израства твърдо решена да не повтори грешките на майка си. На 23 години старателно планираният и живот се променя след рутинно посещение при лекаря. Всичко заприличва на сапунените сериали, които тя обожава.


6.Луцифер
Година: 2015 -
Сезони: 3
Жанр: Екшън, Комедия, Драма, Фентъзи

Сериалът разказва история за отегчения и нещастен Господар на Ада Луцифер Морнингстар. Той изоставя трона си и отива в Лос Анджелис, където притежава нощен клуб. Наслаждавайки се на живота си, един ден открива, че красива певица е убита пред клуба му. Това притеснява не само него, но и най-добрият му приятел Мазикиън. Убийството привлича вниманието и на полицейския инспектор Клоуи Дансър, която презира Луцифер, но е заинтригувана от неговата способност да разкрива тайните на хората.

Надявам се този пост да ви е харесал и ако не сте гледали и вие някои от тези сериали, го добавете! Накрая на другия месец мисля да пусна следващата част, или по-скоро! Така че, до скоро! 

*Снимките са направени от мен*

Благодаря ви, че ме четете!

-Мари.

You May Also Like

2 коментара

  1. Нямам търпение на 13 октомври да излезе новият сезон на Джейн <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер! Скоро ще го започна! В момента гледам ''Breaking Bad'' ♡

      Изтриване