Нови продукти за месец Април: Essence

Здравейте, усмивки! Май месец настъпи, с едно доста променливо време, но слънцето преобладава повече, пък! Мислих да пускам пост с любими неща през месец Април, но така се случи че няма кой знае какво за споделяне. Днес съм тук с една порция нови продукти от Essence.


Първото нещо, с което ще започна е точно това, което очаквах най-много. Именно палитрата Eye & Face. В малката и компактна палитра са събрани 4 цвята за очи и 2 хайлайтъра. Пигментни са, меки и имат бляскав ефект, което ги прави по-ефирни. С удоволствие ще ги пробвам.





Продължавам с продуктите им от серията Blossom Dreams. Едното от тях беше четката им за хайлайтър и руж. Четката е плоска с гъсти и меки косъмчета.



С нея вървяха и руж и цветен хайлайтър. Деликатен руж в цвят 01- call me coral. Многоцветния им хайлайтър с цветовете на дъгата придава на лицето един много нежен блясък. Той беше в цвят 01 – prism of light.





Преминавам към една тяхна лимитирана колекция Little beauty angels. Изпратиха ми два продукта от тази серия. Първия е стик коректор в цвят 02 – on my anti-redness mission. Коригира несъвършенствата, зачервяванията по кожата и тъмните сенки, които са най-големия ни проблем под очите. Съдържа витамин А и Е и не изсушава кожата. Втория продукт е многоцветните матиращи перли в цвят 01 – call me a multitalent angel. Перлите съчетават всички коригиращи цветове и създават сияен тен на лицето.





Следващия продукт е единствения за устни. А именно гланц за устни с блясък и мокър ефект. По принцип не съм фенка на гланцовете за устни. Предпочитам червила и то в по неутрални цветове. Разбира се, ще го пробвам, а ако не ми допадне ще го подаря на приятелка, която знам че ще го използва. Гланца е в цвят 12 – runway, your way. Има изключително приятен аромат на плодчета.




И последните два продукта са за нокти. Първият лак за нокти е от серията им The gel nail. Лакът е с приятен цвят - 92 red carpet. Според мен е идеален за лятото и есента. Нямам никакво търпение да сваля гел лака си и да го изпробвам. Вторият лак за нокти е от серията им Glow&Care . Лакът заздравява и предпазва ноктите. Има лек блясък и е в цвят 06 berry caring. Съдържа кукуи масло.


А вие харесахте ли си някой от продуктите? А имате ли любимец? Ще чакам вашите коментари! :)

Поздрави,
Мари.


*Продуктите са изпратени от PR. Публикацията не е спонсорирана. 

You May Also Like

2 коментара

  1. Чудесен пост. Хайлайтерът ми направи впечатление още щом го видях на сайта им за предстоящите серии, но така и не стигнах да си го взема. Изглежда много весел и странен по някакъв добър начин. Колкото до гланца, може да не ти харесват като цяло, но виж само цвета на този. Смело заявявам, че този цвят за мен е перфектне за всичките сезони. За лятото някой може да каже, че е тъмен, но за вечерта ще е точно на място. Ако се престрашиш да направиш грим с палитрата ще е много хубав. Само казвам. И очаквам повече такива постове от теб особена сега след като се вижда лятото :дд

    ОтговорИзтриване